Karakeçili'de Yol Genişletme Çalışmaları

Karakeçili ilçesinde yol genişletme çalışmalarında yol ortasında kalan elektrik direkleri nedeniyle asfaltlama çalışması yapılamıyor.

İlçenin Ankara ve Kırıkkale bağlantılarını sağlayan Şehit Volkan Pilavcı ile Vilayet caddelerinde belediye tarafından yol genişletme çalışmaları yapıldı. Yolların genişletilmesiyle elektrik direkleri yol ortasında kaldı.

Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin gelişip güzelleşmesi için çalışmalarına büyük bir özveriyle devam ettiklerini söyledi.

İlçenin temel sorunları olan su ve kanalizasyon çalışmalarını yeni döşemiş oldukları hatlarla çözümü kavuşturduklarını anlatan Özçelik, şöyle konuştu:

'Vatandaşlarımız yaklaşık bir yıldır yollardan dolayı sıkındı çekti ama her hizmetin bir bedeli oluyor. İlçemizin ana caddelerindeki yolları vatandaşlarla anlaşarak onları mağdur etmeden genişlettik. İlçeye yakışır bir cadde oluşturduk. Bu yolları asfaltlayarak vatandaşlarımızı sıkıntıdan kurtarmak istiyoruz ama yol genişlemesinden dolayı yol ortasında kalan elektrik direklerinin alınması için elektrik dağıtım şirketi ile yaptığımız görüşmelerde bir sonuç alamadık.

Elektrik direklerinin yol ortasından alınmamasından dolayı oluşacak bir kazadan elektrik şirketi sorumlu olacaktır. Biz bütün girişimlerimizi sürdürüyoruz. Sorun çözüldüğünde asfaltlama çalışmalarına başlayacağız.'

Kaynak: AA