INDEX 2017 Fuarı 22-25 Mayıs'ta Düzenlenecek

INDEX 2017 Mobilya ve Tasarım Fuarı, milli katılım organizasyonu TG Expo Uluslararası Fuarcılık AŞ'nin organizesinde 2225 Mayıs'ta Dubai'de gerçekleştirilecek.

INDEX 2017 Mobilya ve Tasarım Fuarı, milli katılım organizasyonu TG Expo Uluslararası Fuarcılık AŞ'nin organizasyonunda Dubai'de düzenlenecek.

TG Expo Uluslararası Fuarcılık AŞ açıklamasına göre, iç dekorasyon, mobilya, bahçe mobilyası, ev tekstili, aydınlatma ve tasarım alanlarında dünyanın en büyük ve geniş katılımlı organizasyonları arasında yer alan INDEX 2017 Fuarı'nın 27'ncisi, 22-25 Mayıs'ta Dubai'de gerçekleşecek.

Fuara, Türkiye'nin önemli ihracat kalemleri arasında yer alan mobilya sektörü aktörlerinden 23'ü milli katılım kapsamında olmak üzere toplam 48 Türk firması iştirak edecek ve ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Aynı mekanda eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek olan ve yine TG Expo Uluslararası Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen Middle East Covering-Uluslararası İç Yüzey Fuarı'na katılacak 3 Türk firması da ürünlerini uluslararası pazara sunacak.

Açıklamada, INDEX Fuarı'nın 2016 yılında 34 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladığı, 50'den fazla ülkeden 850 firmanın katılımıyla gerçekleştirildiği hatırlatıldı. Ayrıca, fuarın Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen milli katılım fuarları arasında yer aldığı ifade edildi.
Kaynak: AA