Giresun Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusu

Giresun Üniversitesi Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcısı Mustafa Cin, Görele Spor Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, hayatın inişlerinin, çıkışlarının olacağını, onun için kesinlikle pes edilmemesi gerektiğini söyledi.

Hedefe ulaşmanın yollarının eğitim ve mücadeleden geçtiğini belirten Cin, 'Üniversiteyi bitirmek hayatınızda bir dönüm noktasıdır. Bu demek değildir ki bitmiştir. Eğitim başlangıç anından itibaren ölünceye kadar bizimle giden bir süreçtir. Bundan sonra da eğitim alacaksınız. Gerek normal eğitim, gerekse informal eğitim. Unutmayınız ki eğitimde bir aşama daha kaydettiniz. Bundan sonraki süreçte ise inişli çıkışlı dönemler yaşayacaksınız. Ama kesinlikle yılmadan yolunuza devam edin. Hedefinize ulaşmanın yolu eğitim ve mücadeleden geçer.' dedi.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ise kısa zamanda ilçeye yüksekokul ve yükseköğrenim yurdu ve bazı sportif alanlar kazandıracaklarını ifade ederek, 'Belki siz bunları göremeyeceksiniz ama gelecek arkadaşlarınız görecektir. Biz bu hizmetleri ilçemize isterken sizlerin talepleri doğrultusunda istedik. Biz sizleri çok sevdik, eminim ki sizler de bizleri ve bu ilçeyi çok sevdiniz. Ben sizlere hayat boyu başarılar diliyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun.' diye konuştu.

Tören, 214 öğrenciye diplomalarının verilmesi ve keplerin havaya atılmasıyla sona erdi.

Kaynak: AA