Ercişli Kadınların El Emeği Göz Nuru Ürünleri Satışa Sunuldu

Van’ın Erciş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde hizmet veren kadın toplum merkezlerindeki kadınların el emeği göz nuru eserleri satışa sunuldu.

Ercişli Kadınların El Emeği Göz Nuru Ürünleri Satışa Sunuldu
İlçeye bağlı Salihiye Kadın Toplum Merkezi ile Adnan Menderes Kadın Toplum Merkezinde kurs ve etkinliklere katılan kadınlar, bir yıl boyunca hazırladıkları eserleri satışa sundu. Kaymakamlık binası önünde kurulan çadırın açılışına katılan Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, el emeği göz nuru ürünlerden satın alarak kadınlara destekte bulundu. Erciş Kadın Toplum Merkezi ile aile destek merkezlerinin faydalı işler çıkarmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Yaşar, "Bu merkezlerimizde bayanlar boş vakitlerinde kurs ve etkinliklere katılarak yeteneklerini geliştirmektedirler. Bir yıl boyunca emek vererek oldukça güzel ürünler hazırlamışlar. Bu merkezlerimizde canla başla çalışan müdirelerimize, kurs hocalarımıza ve bayanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Erciş Kaymakamlık binası önünde hafta sonuna kadar açık olacak serginin geliri ise kadın toplum merkezlerine malzeme alımı için kullanılacağı kaydedildi.
Kaynak: İHA