'Eğitim Ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri' Yarışması

Alaplı İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ALİMDER) Başkanı Osman Odabaş, bu yıl beşincisi düzenlenen 'Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri' yarışmasında okul olarak saha ziyaretine kaldıklarını bildirdi.

ALİMDER Başkanı Odabaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri' yarışmasına Zonguldak'ta seçilen tek okul olduklarını söyledi.

İlçede 16 derslik modern bir İmam Hatip Lisesi yapıldığını ifade eden Odabaş, şöyle konuştu:

''Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri' kapsamında 3 bin 357 başvuru içinde 180 okul saha ziyaretlerine kalmıştır. Bu okullardan bir tanesi de Alaplı İmam Hatip Lisesi'dir. Zonguldak'ta hatta bildiğim kadarıyla Batı Karadeniz bölgesinde tek okuldur. 22-26 Mayıs'ta Bakanlık değerlendiricileri tarafından saha ziyaretleri gerçekleştirilerek çalışmalar yerinde incelenecektir. Elde edeceğimiz başarıyla bölge, ardından Türkiye finallerine kalacağız. Birinci olduğumuz takdirde hem ilimiz hem de ilçemiz için büyük bir başarı olacaktır. Okul olarak bu projeye çok büyük önem veriyoruz.'

Kaynak: AA