Temizlik İşçileri Sertifikalarını Aldı

Balıkesir’de Mesleki Eğitim Kursu’nu başarıyla tamamlayan 50 temizlik işleri personeli düzenlenen sertifika töreniyle belgelerini aldı.

Temizlik İşçileri Sertifikalarını Aldı
Balıkesir Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ve 208 saat süren ”Ev ve kurum temizliği” seminerini başarıyla tamamlayan Balıkesir Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü, Balıkesir Yurt Müdürlüğü ve Hasan Basri Çantay Yurt Müdürlüğü temizlik personelleri sertifika almaya hak kazandı. Temizlik personellerine sertifikalarını dağıtan Balıkesir Kredi Yurtlar Kurumu il Müdürü Yakup Dönmez, "Kurumumuzun hangi bölümünde görev yapıyorsak yapalım, bize verilen görev ve sorumluluk çerçevesinde en iyiyi başarabilmek ve işin sonunda eve gönül rahatlığıyla helal parayla gidebilmek hepimizin hedefidir" dedi.

Düzenlenen törende 50 personelin 208 saatlik bir seminer aldığını ifade eden Dönmez, "Personellerimiz bu semineri büyük fedakarlıklarla tamamlayıp sertifikalarını almaya hak kazandılar. Bütün personellerimi kutluyor, diğer arkadaşlarımıza örnek olmasını istiyorum. Her zaman hedefinizin en iyi olabilmek olması temennisi ile tüm ekip arkadaşlarımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA