PKK yandaşlarına ABD'de kapak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump arasındaki görüşme öncesi, PYD/PKK'lı teröristler slogan attı. Orada bulunan Türkler ise Dombra'yla karşılık verdi.

PKK yandaşlarına ABD'de kapak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump arasındaki görüşme devam ederken Beyaz Saray önünde toplanan bir grup PYD/PKK yandaşı, terör örgütü lehine sloganlar atarak görüşmeyi protesto etti.

TEPKİ GÖSTEREN TÜRKLERE POLİSTEN SERT TAVIR

Polisin, gruba tepki gösteren bazı Türk vatandaşlarına sert tavrı dikkati çekti. Terör örgütü destekçileri ellerinde terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterleri ve örgütsel paçavralar ile gösteri düzenledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı desteklemek için Beyaz Saray önünde toplanan Türk vatandaşları da terör yandaşlarına tepki gösterdi.

Grupların atışmasına polis müdahale etti. Polisin Türk vatandaşlarına ve medya mensuplarına karşı sergilediği sert tavır dikkati çekti.

ABD POLİSİ ANADOLU AJANSI KAMERAMANINI TARTAKLAD
I

Anadolu Ajansı kameramanını tartaklayan polis, terör örgütü sempatizanlarının Beyaz Saray önündeki Lafayette Park'ta protestoya devam etmelerine izin verirken Türk vatandaşlarından parkı boşaltmalarını istedi.

TERÖRİST GRUBA DOMBRA DİNLETTİLER


Polisin yoğun güvenlik önlemleri altında gösteri, görüşme boyunca devam etti.

Türk vatandaşların ise teröristlere Dombra dinletmesi dikkat çekti.