MHP İl Başkanı Mısırlıgil Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

MHP İl Başkanı Hasan Mısırlıgil, Kilis’e hizmet edeceklerini, bu kutlu yolda, sabır, hoşgörü ahde vefa ,sadakat ile çalışacaklarını söyledi.

MHP İl Başkanı Mısırlıgil Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
Kısa süre önce MHP İl Başkanlığı’na atanan Hasan Mısırlıgil,basın mensuplarıyla bir araya geldi. "Şehitler için rahmet" diyerek sözlerine başlayan Hasan Mısırlıgil, “Genel merkezimizin ve genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin teveccühleri ile yönetim kurulumuza verilmiştir. Bu günden itibaren yönetimimizle birlikte var olan birlik ve beraberliğini daha güçlendirecek, her kese ve her gönülle partimizin kutlu sevgisini hissettirecek, kardeşlik hukukumuzu ve hemşehrilik ruhumuzu harekete geçirerek hemşehrilerimizin ve camiamızın kanaat önderlerinin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve değerli partili arkadaşlarımızın her zaman istişarelerini ve her biri değerli fikirlerini alarak güzel Kilis ilimize hizmet edeceğiz.bu kutlu yolda,kınayanın kınamasından der alarak ,sabır,hoşgörü ahde vefa ,sadakat ile çalışacağız. Yönetim kurulumuzla birlikte Kilis’i yeniden milliyetçi hareket partisinin kalesi yapmak üzere en hızlı şekilde göreve başlayacağız. Bunu için öncelikle partimize gönül vermiş dava arkadaşlarımızla Ülkücü kardeşliği hukukumuzu tesis edeceğiz ve hep birlikte bilge liderimizin izinde çalışarak başaracağız” dedi.

Türk Milletin çok önemli bir süreçten geçtiğini ifade eden Mısırlıgil, “Bu dönemde Kilis İl Teşkilat başkanlığına atanmış olmanın öneminin farkındayız.genel başkanımızın bizzat içerisinde bulunduğu ve bu süreçte sayın genel başkanımızın belirttiği üzere Türk devletinin bekası Türk Milletinin geleceği tehlike altında olduğu açıktır.bu tehlike Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde küresel güçlerin maşaları ve vatan hainlerinin bizzat bulunduğu büyük bir blok şeklinde Türk devletinin üzerine gelmektedir. MHP,önce ülkem sonra partim ,sonra ben ilkesini laf olsun diye söylemiş değildir.Dün olduğu gibi bugün de vatanın bölünmez bütünlüğü için fedakarlıktan kaçınmayacak Türk milliyetçileri hep çıkmıştır.Bu şartlarda MHP’nin eriyip bittiğini savunanlar. Yine yanılacak ve kaybedecektir. MHP çarenin kendisidir ve kadim devletin son kalesidir.Asla teslim alınamaz,boyunduruğa sokulamaz. Çünkü yerlilikten ve millilikten vazgeçmemiş, devşirilip dönüştürülememiştir. Özellikle 1 Kasımdan sonra Ülkücüler üzerinde oynan oyunların.farkındadır.Türk milliyetçiliği hiç kimsenin kişisel hırs ve çıkarları için istismar edilemez.Türkmen beyi sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde partimizin ilke ve programları doğrultusunda ileriye taşıyacak iktidar yapacağız. Atanana yeni yönetimimiz güç birliği içinde her şeyin üstesinden gelecektir. Kazanan partimiz ve Kilis olacaktır” diye konuştu.

Kaynak: İHA