Hasan Dağı'nda Yamaç Paraşütü Çalışmaları

Turizm ve Tanıtım Komisyonu üyeleri, Hasan Dağı'nda yamaç paraşütü sporunun yapılabilmesiyle ilgili incelemelerde bulundu.

İncelemeye, Gölpazarı Kaymakamı Kadir Duman, Turizm ve Tanıtım Komisyon Başkanı Nihal Arslan ile Gölpazarı İl Genel Meclis Üyesi Ali Şenel, İstanbul Sportif Havacılık Kulübü üyeleri Hakan Kırlı ve Yücel Budak katıldı.

Komisyon Başkanı Nihal Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gölpazarı ilçesi Çengeller köyü Hasan Dağı'nda yamaç paraşütü yapıldığını ve İstanbul Sportif Havacılık Kulübü üyelerinden Hasan Kırlı ile görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Bu sporun geliştirilmesi hakkında bilgiler aldıklarını belirten Arslan, 'Komisyon olarak düzenleyeceğimiz raporu gerekli mercilere göndererek bu güzel doğa harikası olan Hasan Dağı'nı turizme kazandırmak için üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız.' dedi.

İstanbul Sportif Havacılık Kulübü üyelerinden Kırlı ise, bin 200 rakımlı Hasan Dağı'nın irtifa olarak yamaç paraşüt uçuşları için çok güzel bir bölge olduğunu söyledi.

Kaynak: AA