Çengelköy İlkokulu Öğrencilerini Ödüllendirdi

Yıl boyunca çeşitli müsabakalarda dereceye giren öğrencilere eski futbolcu Rıdvan Dilmen'in de katıldığı törenle 128 madalya ve 9 kupa takdim edildi.

Çengelköy İlkokulu, yıl boyunca atletizm, basketbol, voleybol, futbol, gülle atma ve çocuk oyunlarında başarı elde eden öğrencilerini ödüllendirdi.

Okul bahçesinde düzenlenen törene eski futbolcu ve teknik direktör Rıdvan Dilmen, Üsküdar İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail İlhan, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çengelköy İlkokulu Müdürü Aliyaşar Düzcü, Çengelköy Mahalle Muhtarı Can Cumurcu, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Ödül töreni Çengelköy İlkokulu öğrencilerinden oluşan Türk sanat müziği korosunun performansıyla başladı. Törende konuşan Çengelköy İlkokulu Müdürü Aliyaşar Düzcü, 'Beynimizdeki loblardan bir tanesi sporla alakalıdır. Spor yapıldıkça bu lobumuz daha çok çalışıyor. Okula gelen her velimizden çocuklarımızın en az bir spor dalıyla ve bir müzikle uğraşmalarını istemiştim. En az yüzde doksan üzerinde bir sporla uğraşan öğrenci kapasitemiz var. Sloganımız var 'Üretemiyorsan yanlış yerdesin.' Her alanda bu böyledir ve biz bunu başardığımızı düşünüyoruz.' dedi.

Müdür Düzcü'nün ardından kürsüye gelen eski futbolcu Rıdvan Dilmen, 'Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim demişti. Görüyorum ki küçüklerimiz şimdiden başlamış, her birini tebrik ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, futbolcu Dilmen ile yıl boyunca başarı elde eden minik sporculara madalyalarını dağıttı. Öğrencilere 128 madalya ve 9 kupa takdim edildi.

Kaynak: AA