Bilecik'te '0-18 Yaş Aile Eğitimi' Sertifika Töreni

Bilecik Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen '0-18 yaş aile eğitimi' programına katılan kursiyerlere belgeleri verildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, mutlu ve huzurlu ailelerden oluşan toplulukların her zaman daha güçlü olduğunu söyledi.

İnsan olarak, dünyadaki en değerli varlığın insanlar için yaratıldığını ifade eden Yağcı, 'Bizler bazen bir elbiseyi almak için en iyi mağaza ya da en iyi terziyi seçeriz, bir sanat değerini almak için en usta sanatçıları ararız. Ancak bizler için en değerli varlığımız olan çocuklarımız için sadece olanla yetiniriz. Yavrularımız bizlerin mülkü değil, geleceğimizin teminatıdır. Geleceğimizin de daha iyi olması için onların da belirgin ve özel aşamalardan geçmesi lazım. Onun için ben bütün bu işlevlere hizmet edecek programları çok önemsiyorum.' diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da Milli Eğitim Bakanlığının 0-18 yaş aile eğitim programlarının, Türkiye'de olduğu gibi Bilecik'te de gerçekleştirildiği bilgisini verdi.

Konuşmaların ardından aile eğitiminde sertifika almaya hak kazanan kişilere belgeleri takdim edildi.

Kaynak: AA