Sümer-Sevindik Anaokulu Törenle Açıldı

Denizli Merkezefendi Belediyesinin yapımını üstlendiği Sümer-Sevindik Anaokulu törenle açıldı.

Sümer-Sevindik Anaokulu Törenle Açıldı
Merkezefendi Belediyesinin Sümer ve Sevindik Mahallelerine hizmet verecek okulun açılışı yapıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törene, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gültekin Yaralı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, çeşitli okulların öğrenci ve velileri ile davetliler katıldı.

Vali Ahmet Altıparmak açılışta yaptığı konuşmasında, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na eğitime ve halka verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Protokol üyelerinin konuşmalarının ardından Vali Ahmet Altıparmak ve diğer protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesimi sonrasında protokol üyeleri anaokulunu gezdi. Derslikleri gezen protokol üyeleri, açılış törenine çeşitli okullardan katılan öğrenciler ile sohbet ederek çocuk şarkıları dinledi.

Denizli’nin en güzel ve en iddialı anaokulu olduğunu söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Sümer ve Sevindik Mahallemizde Merkezefendi Belediyesi olarak yaklaşık 2 milyon TL’lik bir yatırımla tamamladığımız okulumuzu sayın valimiz ve protokolümüzün katılımıyla yine Sümer ve Sevindik’teki vatandaşlarımızın katılımıyla açılışını gerçekleştirdik. 300 öğrencimize burası inşallah hizmet edecek. Sümer ve Sevindik bölgemizde çok büyük bir ihtiyaçtı. Vatandaşlarımızın muhtarlarımızın çok önemli bir talebiydi. Merkezefendi Belediyesi olarak çok güzel bir yatırıma imza attık. İçerisinde park alanlarından, peyzaj düzenlemelerinden, atların koşturacağı kulvarlara kadar her şeyin düşünüldüğü son derece modern yaklaşık 2 bin 500 metrekare kapalı alanı olan çok güzel bir Anaokulumuz bu bölgeye inşallah hizmet edecek" dedi.

Okul Müdürü Ayşe Acar ise "Haziran ayında kayıtlarımız başlıyor, eylül ayında eğitim öğretime başlayacağız inşallah. Bütün üç, dört ve beş yaş öğrencileri kayıtlar için bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Törende halk oyunu gösterisi yapan bir anaokulu öğrencisi velisi de şuan ki okullarından çok memnun olduğunu belirterek "İnşallah bu okulda hayırlara vesile olur. Güzel öğrenciler yetiştirir" diye konuştu.

Tören sonunda çocuklar, okul içerisinde bulunan parklarda doyasıya eğlenirken diğer taraftan midilliye de binmeyi ihmal etmedi.
Kaynak: İHA