Özyurtlar Holding'in Yeni Projesi Meydan Ardıçlı'da Ön Satışlar Başladı

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt: 'Projeye daha şimdiden büyük bir ilginin olduğunu söyleyebiliriz. Ön satışa yönelik avantajlı fiyatlar lansmana kadar devam edecek'

Özyurtlar Holding, Bahaş Holding iş birliğiyle Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde gerçekleştireceği yeni projenin ön satışlarına başladı.

Özyurtlar Holding'den yapılan açıklamaya göre, 70 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Meydan Ardıçlı projesi, konut ve alışveriş merkezinden oluşacak.

Bin 700 konutun yer alacağı proje, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı'nın merkezi caddesinde, Bahçeşehir girişinde ve TEM bağlantı yolu üzerinde yükselecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Meydan Ardıçlı projesini, Bahaş Holding iş birliğiyle gerçekleştireceklerini belirterek, projenin Esenyurt'a yeni bir kimlik kazandıracağını, bölgenin sosyo kültürel yapısına yön vereceğini ifade etti.

Proje için ön satışa başladıklarını dile getiren Özyurt, 'Projeye daha şimdiden büyük bir ilginin olduğunu söyleyebiliriz. Ön satışa yönelik avantajlı fiyatlar lansmana kadar devam edecek.' bilgisini verdi.

Verilen bilgiye göre, Esenyurt'un Doğan Araslı Bulvarı üzerinde Bahçeşehir girişi ve TEM bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Meydan Ardıçlı, ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığıyla öne çıkıyor. TEM Otoyolu'na 850 metre, Esenyurt İlköğretim Okulu'na 320 metre mesafede yer alan proje, toplu taşıma araçlarıyla dikkati çekiyor. Alışveriş noktalarına çok yakın mesafede yer alan Meydan Ardıçlı, Akbatı AVM’ye 1,2 kilometre, Torium AVM’ye, Marmara Park AVM’ye, 5M Migros’a, Real Hipermarket ile Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e ise beş dakika mesafede bulunuyor.

Kaynak: AA