N11.Com'un Talenthub Projesi Sonuçlandı

n11.com'un ödüllü kariyer projesi TalentHub sona erdi Katılımcıların iki günlük yazılım kampında fikirlerini kodlayarak rekabet ettikleri projede 'Noksanlar' grubu birinci oldu

E-ticaret platformu n11.com tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen kariyer projesi TalentHub tamamlandı.

Şirket açıklamasına göre, n11.com'un TalentHub adıyla düzenlediği, kariyerini yazılım alanında ilerletmek isteyen tüm 4. sınıf, yeni mezun, yüksek lisans/doktora öğrencisi ya da iş hayatında en fazla 1 yıl deneyimli adaylara açık kariyer projesi sonuçlandı. Bin 731 başvuru arasından seçilen 19 adayın iki günlük yazılım kampında fikirlerini kodlayarak rekabet ettikleri projede 'Noksanlar' grubu birinci oldu.

n11.com'un bu alanda gerçekleştirdiği ilk etkinlik olma özelliğini taşıyan TalentHub'ın birinci takımı ödülünü n11.com Üst Yöneticisi (CEO) Won Yong Jo'dan alırken, takım Güney Kore'nin 'en büyük' e-ticaret şirketi 11st.co.uk'yi yerinde görme fırsatı kazandı.

Katılımcılar, kampta n11.com ekibi tarafından verilen projeyi hayallerindeki gibi kodladı. n11.com yazılım ekibinden mentorlarla fikir alışverişi yapan katılımcıların projeleri n11.com İnsan Kaynakları ve Bilgi Teknolojileri yöneticilerinin bulunduğu jürinin değerlendirmesinden geçti.

Kampa katılan öğrencilerin n11.com'da kariyer fırsatı da elde ettiği yarışmanın ilk 3 grubu ödüllendirildi. Birinci olan takım Noksanlar, Güney Kore'nin en büyük e-ticaret şirketini yerinde görme fırsatı elde ederken, ikinci grup The Last Code Bender üyelerinin her biri bin 111 TL, üçüncü olan Snakes grubunun her bir üyesi ise n11.com'dan 555 TL değerinde kupon kazandı.
Kaynak: AA