Lise Öğrencilerinin Yıl Sonu Sergisi

Lüleburgaz Rumeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016-217 eğitim ve öğretim yılı Grafik ve Fotoğraf Alanı Grafik Dalı öğrencilerinin yıl sonu sergisi açıldı.

Lise Öğrencilerinin Yıl Sonu Sergisi
Lüleburgaz Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen serginin açılışına, Kaymakam Mustafa Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İŞKUR Müdürü Ahmet Selim Kesin, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

10-11 ve 12’nci sınıfların hazırladığı yıl sonu sergisinin kurdelesini Kaymakam Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin ve Rumeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mahmut Dursun Durak kesti.

Kurdele kesiminden sonra Kaymakam Mustafa Kaya ve beraberindekiler öğrencilerin hazırladığı sergiyi gezdiler. Protokol üyeleri sergide bulunan çalışmaları yakından inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Kaymakam Kaya, öğrencilerin yaptığı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Sergide, illüstrasyon, karakalem modelden desen ve 2 boyutlu kompozisyon, temel tasarım, nokta-çizgi çalışmaları, guaj boya ile renkli özgün kompozisyonlar, kolaj, özgün temalı fotoğraf, desen, bilgisayar destekli grafik tasarım, logo, kurumsal kimlik, tipografi, hikaye-çizim, ambalaj, etiket tasarımı, afiş, öykü resimleme, grafiksel desen çalışmaları, özgün kompozisyon düzenleme çalışmaları yer alıyor.
Kaynak: İHA