Bilecik'te Mustafa Ceceli Rüzgarı

Bilecik Belediyesi tarafından Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen Mustafa Ceceli konseri yoğun ilgi gördü.

Bilecik'te Mustafa Ceceli Rüzgarı
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konserde sanatçı Mustafa Ceceli sevilen şarkılarını meydandakilerle birlikte seslendirdi. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı da konsere katılarak, gençlerin coşkusunu paylaştı.

Konserde açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi olarak, geleceğin teminatı olan gençlerin yanında olduklarını vurgulayarak, “Sevgili gençler sizleri çok seviyoruz ve sizlerin, bütün Bileciklilerin her şeyin en güzeline layık olduğunu düşünüyoruz ve bu felsefe ile çalışıyoruz. Çünkü sizler bizlerin geleceği ve yarınlarımızsınız. Sizler için bundan sonra da güzel ve anlamlı çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Bizim en başından beri bir iddia ve hayalimiz var. Bilecik ve Bilecikliler her zaman her hizmetin en güzeline layıktır. Gençlik festivali kapsamında sizleri değerli kardeşim Mustafa Ceceli ile buluşturduk. Ben bu akşamın düzenlenmesinde emeği olan organizatörlerimize teşekkür ediyorum. Bu programda düzeni ve asayişi sağlayan emniyet güçlerimize çok teşekkür ediyorum ve bu eğlenceyi bizlerle paylaşan siz değerli kardeşlerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yağcı, konuşmasının ardından Mustafa Ceceli’ye üzerinde Osmanlı Arması bulunan tablo ile Bilecik seramiğinden yapılmış kahve fincanı takımı hediye etti.

Öte yandan, Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kristal Çınar Ses Yarışmasında dereceye girenlere ödülleri de Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı tarafından takdim edildi.
Kaynak: İHA