Üniversite İle İlkokul Kardeş Okul Oldu

Balıkesir’in Havran Kocaseyit Yeni İlkokulu-Ortaokulu ile Beykent Üniversitesi arasında kardeş okul protokolü imzalandı.

Üniversite İle İlkokul Kardeş Okul Oldu
Beykent Üniversitesinden gelen heyet ilk Kaymakam Ahmet Türköz’ ü makamında ziyaret etti. Bu ziyaretin ardından Havran Belediyesine geçen ekip, Belediye Başkan Vekili Sunullah Peker’i makamında ziyaret etti. Heyet Çanakkale Kahramanı Seyit Onbaşı’yı mezarı başında andı. Seyit Onbaşı’nın torunu Muhammet Yıkar, dedesi Seyit Onbaşı’yı mezarı başında ziyaretçilere anlattı. Daha sonra Seyit Onbaşı adına yaptırılan anıt mezar ve müze gezildi.

Kaymakam Ahmet Türköz ve Beykent Üniversitesi Rektörü M. Emin Karahan, Kocaseyit Mahallesi’ne 8 derslikli yeni bir ortaokul yapılacağının müjdesini verdi. Beykent Üniversitesi ile Kocaseyit Yeni İlkokulu - Ortaokulu arasında hazırlanan protokol imzalandı. İmza töreninin ardından Kocaseyit Yeni İlkokulu - Ortaokulu Müdürlüğüne ve öğrencilerine hediye takdimi yapıldı. Mahalle kahvesinde vatandaşlarla çay içip sohbet eden heyet, Havran İlçe Merkezinde bulunan Hocazade Konağı bahçesinde birlikte yenen yemeğin ardından, Havran Kent Müzesini gezdi. Beykent Üniversitesi Tiyatro Kulübü’ nün Belediye Kültür Merkezinde öğrencilere yönelik hazırlamış olduğu oyunu sergiledi.
Kaynak: İHA