Uluslararası Medya Forumu Antalya'da Toplanacak

2125 Mayıs'taki foruma 52 ülkeden medya temsilcileri katılacak Dünya medyasının en geniş katılımlı uluslararası etkinliği olarak görülen forumda ekonomi, kültür, turizm ve medya konuları ele alınacak.

Türkiye'nin gücü ve potansiyelinin anlatılması amacıyla başlatılan 'Turkey Discover the Potential' (TDP) tanıtım etkinliklerinin önemli ayaklarından biri olan Uluslararası Medya Forumu, 21-25 Mayıs'ta Antalya'da gerçekleştirilecek.

Global Connection'dan yapılan açıklamaya göre, 'Türkiye-Gücünü ve Potansiyelini Keşfet' sloganıyla düzenlenen TDP tanıtım etkinlikleri çerçevesinde projelendirilen Uluslararası Medya Forumu, 52 ülkeden onlarca medya mensubunu Antalya'da buluşturacak.

Ekonomi Bakanlığı ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından desteklenen ve 21-25 Mayıs'ta gerçekleştirilecek forumda ekonomi, kültür, turizm ve medya konuları ele alınacak.

Dünya medyasının en geniş katılımlı uluslararası etkinliği olarak görülen forum, farklı ülkelerden gazetecilerin hazırladığı özel medya projeleri sayesinde kültürlerarası ve uluslararası iletişime katkı sunacak.

İsviçre merkezli Global Connection'ın TDP tanıtım etkinlikleri çerçevesinde Fransa, Almanya, İtalya, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık ve ABD'de gerçekleştirdiği iletişim çalışmalarının ardından planladığı Uluslararası Medya Forumu, medya alanında yeni yaklaşımların ele alınacağı bir platform olacak.

Global Connection'ın 31 Ağustos 2016'da yine Antalya'da düzenlediği Türkiye-Rusya Medya Forumu iki ülkeden üst düzey onlarca gazetecinin katılımıyla gerçekleştirildi. Şirket, Narenciye Tanıtım Grubu adına tasarlayıp uyguladığı tanıtım kampanyasıyla da bu yıl Rusya'nın 'iletişim oscarı' olarak bilinen Gold Print Awards yarışmasında 'en iyi çıkış yapan marka' dalında ikincilik ödülünü aldı.

Kaynak: AA