Türel'den Şükrü Önal'a Ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Adanaspor deplasmanından dönerken otobüsün kaza yapması sonucu yaralanan ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören taraftarı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türel, iki hafta önce Adanaspor deplasmanından dönerken kaza geçiren otobüste bulunan ve bir kolunu kaybeden Antalyaspor taraftarlarından Şükrü Önal ile bir süre sohbet etti.

Kaza günü de hastaneye gelerek yaralıları ziyaret eden Türel, iki hafta sonra, geçirdiği kaza nedeniyle tedavisi süren Şükrü Önal'ı tekrar ziyaret ederek, durumu hakkında bilgi aldı.

Türel, Şükrü Önal'ın Antalyaspor sevgisinin paha biçilemez olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

'Şükrü Önal iki hafta önce Antalyaspor-Adanaspor deplasmanından dönerken maalesef üzücü bir kaza geçirmişlerdi. Şükrü dayımızla birlikte Emre Metin ve Yılmaz Şencan kardeşimiz de yaralanmıştı. Üç taraftarımızın Antalyaspor sevgisi karşısında bir şey söylemek mümkün değil. Şükrü dayımız Allah'ın izniyle bir an önce iyileşsin, inşallah Avrupa kupa maçına birlikte giderek Antalyaspor'umuzu destekleyeceğiz.'

Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Önal, ziyaretin Fenerbahçe galibiyetinin primi olduğunu belirtti.

Türel, ziyaretin ardından Antalyaspor formasını imzalayarak Şükrü Önal'a hediye etti.

Kaynak: AA