TRT'nin yeni genel müdürü İbrahim Eren oldu

TRT Genel Müdürlüğü'ne İbrahim Eren atandı. Daha önce ATV'de çalışan Eren 2013'ten beri TRT Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

TRT'nin yeni genel müdürü İbrahim Eren oldu
Şenol Göka'nın istifasının ardından boşalan TRT Genel Müdürlüğü'ne İbrahim Eren atandı.

Göka'nın yerine atama yapılıncaya kadar, TRT Kanunu gereği en kıdemli genel müdür yardımcısı olan Erkan Durdu vekalet ediyordu.

TRT Genel Müdürlüğü'ne atama bugün yapıldı. Daha önce ATV ve TRT'de görev yapan İbrahim Eren, TRT Genel Müdürü olarak atandı.

İbrahim Eren kimdir?
Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan İbrahim Eren, teknoloji ve medya alanında farklı şirket ve kurumlarda görev yaptı.

Londra'da bulunan University of Westminster'dan medya yöneticiliği alanında yüksek lisans derecesine sahip olan Eren, ATV ' de 3 yıl boyunca genel müdür yardımcısı olarak çalıştı. Eren 2013 yılından beri TRT'de genel müdür yardımcılığı görevini yürütüyordu.

TRT'de, TRT 1 ve TRT World' ün de içinde olduğu 11 kanaldan sorumlu genel müdür yardımcısı olarak görev yapan İbrahim Eren, Türk Telekom AŞ.'de yönetim kurulu üyeliğinin yanısıra TİAK yönetim kurulu başkanlığı ve International Emmy direktörlüğü görevlerini yürütüyor. İbrahim Eren evli ve 3 çocuk babası.