Silikon mağduru hemşireden haber var!

Adana’da kendisini doktor olarak tanıtan kadın kuaförüne dudak silikonu yaptırdıktan sonra dudaklarını kaybetme korkusu yaşayan hemşire Merve Keleş, sosyal paylaşım sitesinden ameliyat olduğunu ve iyileşmeye başladığını açıkladı.

Silikon mağduru hemşireden haber var!
Çukurova Üniversitesi Balcalı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Göğüs Hastalıkları Polikliniği’nde hemşire olarak görev yapan 22 yaşındaki Merve Keleş’in hayatı bir anda alt üst olmuştu.

Keleş, yaklaşık 1.5 ay önce arkadaşı aracılığıyla internette kendisini estetik uzmanı olarak tanıtan bayan kuaförü Soner G. ile tanışmış, doğuştan sol alt dudağında şekil bozukluğu olduğu için dudağını kalınlaştırmak isteyerek, Azerbaycan’da eğitim gördüğünü öne süren Soner G.’ye önce 500 TL’ye geçici dolgu yaptırmış, daha sonra dolgu bir haftada eriyince, bu kez bin liraya silikon dolgu yapılması konusunda anlaşmış, kliniği tadilatta olduğu için işlemi evde yapacağını söyleyen kuaför, 12 Nisan Çarşamba günü hemşire Merve Keleş’e operasyonu yapmıştı. Operasyondan hemen sonra Keleş’in dudakları şişmeye başlamış ve dudaklarını kaybetme ile karşı karşıya kalınca hastaneye başvurmuştu.

Keleş o günden beri hastanede kalıp dudaklarını kaybetmemek için tedavi görüyor. Keleş, geçtiğimiz günlerde sosyal paylaşım sitesinden dudağının fotoğrafını çekip "ameliyattan küçük bir iz" diye paylaşım yaptı. Daha sonra da yine fotoğrafını çekip "İyileşiyorum eve gideceğim günü iple çekiyorum" mesajını paylaştı.

Silikon mağduru hemşireden haber var!

“İLK GÜNLERİ HATIRLAMAK İSTEMİYORUM”

Hastane bahçesinde İHA muhabirine açıklama yapan Keleş, 33 gündür hastanede yattığını ve bir an önce taburcu olup eski hayatına geri dönmek istediğini belirtti.

Keleş, 33 günün kendisi için hayat dersi niteliğinde geçtiğini ifade ederek, “Geçtiğimiz ayın 14’ünden beri hastanede yatmaktayım. 33 gün oldu bugün. Tedavinin güzel sonuçlarını alıyorum. Yakın zamanda biyopsi yapıldı dudaklarıma onun sonuçlarını bekliyoruz. Doktorlar dudağımın gittikçe kendisini topladığını gördüklerini söylüyorlar. Son kortizon steroide başladılar. Onun da yararını görüyoruz. Mutluyuz. Tedavim iyiye gidiyor. 33 günün ilk günlerini hiç hatırlamak istemiyorum. Çok kötü geçti. Konuşamıyordum, yemek yiyemiyordum. Ama son 1 haftadır gerçekten mutluyum. Ama 33 gün zor geçti. Benim için iyi bir hayat dersi oldu” diye konuştu.

"DAHA FAZLA CEZA ALMASINI SAĞLAYACAĞIM"

Merve Keleş, sahte estetikçi Soner Gülnaz’ın tutuklanmasına ilişkin de "Adalet yerini buldu, ben de hastaneden çıktıktan sonra o konuyla ilgilenip daha fazla ceza almasını sağlayacağım" ifadelerini kullandı.

Öte yandan hemşire Merve Keleş, artık taburcu olup eski hayatına dönmek istediğini, bu günleri hatırlamak istemediğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA