Motosiklet Tutkunlarına Güvenli İleri Sürüş Tekniği Eğitimi

Sandıklı Motosiklet Kulübü (SANMOK) üyelerine Antalya Motto Akademi eğitmenleri tarafından güvenli ileri sürüş tekniği eğitimi verildi.

Motto Akademi eğitmeni İlhan Narcı, yardımcı eğitmenler Özgür Yeğin ve Evrim Gür tarafından verilen eğitimde viraj, güvenli takip mesafesi ve stabil güvenli sürüş teknikleri anlatıldı.

SANMOK Başkanı Galip Manav, motosiklet sürücülerinin mutlaka eğitim alması gerektiğini ifade ederek kask ve ekipmansız yola çıkmamalarını istedi.

Desteklerinden dolayı Motto Akademi Eğitmenlerine teşekkür eden Manav, şunları kaydetti:

'Üyelerimizin trafikte daha bilinçli ve güvenli motosiklet kullanmaları için başlattığımız eğitim çalışmalarının verimli geçtiğine inanıyoruz. Güvenli sürüş tekniği eğitimleri ile derneğimiz üyelerinin yaz aylarında planladıkları gezilere daha dikkatli çıkmalarını sağlamış olacağız. Sandıklı Motosiklet Kulübü olarak derneğimizin kurulduğu günden bugüne kadar bizlere her zaman destek olan Belediye Başkanımız Mustafa Çöl başta olmak üzere bizlere eğitimlerimizde yer tahsis eden Sandıklı Kültür Varlıklarını Koruma ve Yaşatma Derneğine teşekkür ederiz.'

Kaynak: AA