Küçükçekmece'deki Okullarda Spor Şenlikleri Başladı

Küçükçekmece’deki okullar, öğrencilerin 2016-2017 eğitim öğretim yılının yorgunluğunu atmaları için düzenlenen ‘Spor Şenliklerine’ ev sahipliği yapıyor.

Küçükçekmece'deki Okullarda Spor Şenlikleri Başladı
Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilçedeki okullarda Spor Şenlikleri düzenleniyor. Öğrencilerin eğitimin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da gelişmelerinin sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalar ilk olarak Küçükçekmece Anadolu Lisesi okul bahçesinde başladı.

Spor Şenlikleri’nde canlı langırt, şişme oyun parkı, penaltı atışı, şişme oyun parkı, ayak bilardosu, survivor parkuru, masa tenisi ve langırt gibi eğlence aletleriyle öğrenciler keyifli vakit geçirdi.

“Eğlenme ve dinlenme fırsatı vermek istedik”

Tüm öğrencilerin zorlu bir eğitim öğretim yılını geride bırakmak için gün saydıklarına dikkat çeken Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Bu yorucu sürecin sonunda öğrencilerimize eğlenme ve dinleme fırsatı vermek adına Spor Şenlikleri düzenledik. Moral ve motivasyonlarını yükseltmeyi amaçlıyoruz. Öğrencilerimizin yıl sonu yorgunluklarını atmaları için verimli bir program olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA