İl Emniyet Müdürü Dinç'e Ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cafer Eşen ve yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç'i ziyaret etti.

Dinç, ziyarette yaptığı konuşmada, engellilerin dertleri ve sıkıntılarının dile getirilmesinin önemli olduğunu belirterek, polis teşkilatı olarak toplumun her kesimine hizmet verdiklerini, bunların içerisinde engelli vatandaşların da bulunduğunu kaydetti.

Emniyet Müdürlüğü olarak her zaman zayıfın, haklı olanın yanında olduklarını ifade eden Dinç, şunları söyledi:

'Adalet de bunu gerektiriyor. Emniyet müdür yardımcıları, şube müdürlerimiz genel anlamda 24 saat engelli vatandaşlarımızın emrinde ve hizmetindeyiz. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Özellikle son dönemde Eskişehir'de engelli rampalarına park eden araçlar, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüz ve Türkiye Sakatlar Derneği Şubesi iş birliğiyle kurduğu WhatsApp grubunda fotoğrafı paylaşıldıktan sonra bulunduğu yerden çektiriliyor ve sahiplerine ceza kesiliyor. Bu proje başarılı oldu. Engelli kardeşlerimizin bir nebze olsun sıkıntılarını, ihtiyaçlarını giderecek bir proje. İnşallah, yakın bir zamanda Türkiye geneline yayılacaktır. Sadece trafik konusunda da değil zaman zaman engelli vatandaşlarımızın karşılaştıkları adli konularla ilgili yine aynı şekilde projeler üretebiliriz.'

Konuşmaların ardından Dinç, Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cafer Eşen'e günün anısına plaket takdim etti.

Kaynak: AA