Gençlik Haftası Renkli Başladı

Esenlerli gençler, "Gençlik Haftası" kapsamında düzenlenen spor ve müzikle dolu etkinliklerle doyasıya eğleniyorlar.

Gençlik Haftası Renkli Başladı
Esenler Belediyesi, Esenler Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa gençlere yönelik bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor. "Gençlik Haftası" kapsamında yapılan etkinliklerle gençler Esenler Dörtyol Meydanı’nda bir araya geliyorlar. 4 gün sürecek "Gençlik Haftası" etkinliklerinde Dörtyol Meydanı binlerce genci ağırlayacak.

Etkinlik alanı rengarenk

Birbirinden farklı sportif faaliyetlerin gerçekleştiği Esenler’de gençler tanışıp kaynaşıyorlar, sporun ve gençliklerinin keyfini çıkarıyorlar. Gençler, Dörtyol Meydanı’na konulan basketbol potasına basket atıyorlar, devasa dartta hedefi 12’den vuruyorlar. Gençlerin keyifli vakit geçirmesi için tasarlanan etkinlik alanı, genç yaşlı herkesin ilgisini çekiyor, Dörtyol Meydanı Gençlik Haftası’nda rengârenk görüntülere sahne oluyor.

Zihinsel hazırlıkları iyi yapın

Esenler’de "Gençlik Haftası"nın açılışı; Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Atay Erdem ve çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. "Gençlik Haftası"nın açılış programı, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Programda gençlere seslenen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Gençlik Haftası’nı iyi değerlendirin, güzel vakit geçirin. Bedensel enerjinizi kontrol altına alarak yeni döneme zihinsel hazırlıklarınızı iyi yapın" dedi.

Spor da onlardan sorulur halay da

"Gençlik Haftası"nın açılışında öğrenciler sahneye çıkıp şiirler okuyup şarkılar söylediler. İbrahim Turhan Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Hüseyin Uğurlu’nun söylediği türkülere hep bir ağızdan eşlik eden öğrenciler, halaylar çekip gönüllerince eğlendiler. Öğrenciler, sportif yeteneklerini de bir bir sergilediler.
Kaynak: İHA