Başkan Özkan, Dünya Çiftçiler Gününde Tarım İşçileriyle Beraber Soğan Topladı

Bursa’nın Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Dağkadı ve Tophisar köylerinde çiftçileri ziyaret ederek, tarım işçileriyle birlikte soğan topladı.

Başkan Özkan, Dünya Çiftçiler Gününde Tarım İşçileriyle Beraber Soğan Topladı
Başkan Ali Özkan, sabahın erken saatlerinde Dağkadı ve Tophisar köylerin gitti. Tarım işçileriyle bir araya gelerek soğan toplayan Başkan Ali Özkan, çiftçiliğin zor bir meslek olduğunu söyledi.

Özkan, “Bütün çiftçilerimizin Dünya çiftçiler gününü kutluyorum. Bu yılın, bu sezonun çiftçilere hayırlı, bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyorum. Tarım sektöründe faaliyet gösteren herkese kolaylıklar diliyorum. Ben Karacabey Belediye Başkanı olarak ‘Nerde tarım, orada varım’ düsturuyla hareket ediyorum. Ziraî faaliyetlerin her alanında Karacabey Belediyesi olarak çiftçilerimizle bir arada olmak istiyoruz. Onların işlerini kolaylaştırmak istiyoruz. Bu sektörde faaliyet gösteren insanlarında hak ettikleri kazançları almalarını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Tarım işçilerinin kaldıkları çadırları da ziyaret eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, çocuklara hediyeler dağıttı.

Kaynak: İHA