Diyarbakırlı Minikler Anneleri İçin Sahne Aldı

İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirme yapılan Kayapınar Belediyesi Anneler Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi Belediye Başkan Yardımcısı Mermut: 'Çocukların vatansever, vatanına ve evine faydalı birey olmalarını önemsiyoruz.'

İçişleri Bakanlığı tarafından kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Kayapınar Belediyesi, Anneler Günü etkinliği düzenledi.

Kayapınar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri'ne bağlı hizmet veren Zarokistan Kreş Merkezinde düzenlenen programa katılan çocuklar, şarkı söyledi ve anneleriyle boya yaptı.

Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Şükran Mermut, yaptığı konuşmada, çocukların eğitiminin her şeyden önemli olduğunu ifade etti.

Annelerin gününü kutlayan Mermut, 'Çocukların vatanına ve evine faydalı birey olmalarını önemsiyoruz. Allah'ın izniyle çalışmalarımız bu kriterler eşliğinde devam edecektir.' dedi.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yılmaz Cebe ise annelerin çocukların yetiştirilmesinde rol alan önemli kişiler olduğunu belirtti.

Annelerin çocuklarına karşılıksız sevgi beslediğini anımsatan Cebe, şöyle devam etti:

'Onları onurlandırmak için kurum olarak bir şeyler yapalım dedik ve böyle bir etkinlik düzenledik. Etkinliği düzenlerken onların çocuklarıyla gurur duymalarını, mutlu olmalarını ve hayatlarında güzel bir hatıraya sahip olmalarını istedik.'
Kaynak: AA