Çağdaş Sanatlar Merkezinde Alternatif Karşılaşmalar Festivali

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezinin (ÇSM) ev sahipliği yaptığı ‘Alternatif Karşılaşmalar Festivali’ başladı. 18 Mayıs’a kadar sürecek festival kapsamında film gösterimleri, söyleşiler, tiyatro oyunları ve müzik dinletileri yer alacak.

Çağdaş Sanatlar Merkezinde Alternatif Karşılaşmalar Festivali
Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezinin ev sahipliği yaptığı ‘Alternatif Karşılaşmalar Festivali’ Grup Moral O Trio’nun caz dinletisiyle başladı.

Sanatçı Özge Göncü’nün "Didem Madak’ın şiiri politik midir?" başlıklı çizimlerinin de sergilendiği açılışta, "Son Dizesiz Şiirler" isimli belgesel gösterildi. Hikmet Kerem Özcan’ın yönettiği Şair Didem Madak’ı konu alan belgeselin ardından Madak şiirlerinin konuşulduğu söyleşiye şair yazar Eren Aysan da konuşmacı olarak katıldı.

Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği&GEN-DER Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları Kolektifi tarafından düzenlenen festival, 18 Mayıs’a kadar sürecek. Film gösterimleri, söyleşiler, hikaye anlatıcılığı atölyesi, tiyatro oyunları ve müzik dinletilerinin yer alacağı festivalin ayrıntılı programı https://csm.cankaya.bel.tr/event/262/ALTERNATIF-KARSILASMALAR adresinde yer alıyor.
Kaynak: İHA