Akçatekir'e Su Müjdesi

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, 13 Mayıs Cumartesi günü itibariyle Pozantı ilçesine bağlı Akçatekir Yaylası’nda çeşmelerden su akmaya başladığını bildirdi.

Akçatekir'e Su Müjdesi
Oprukçu, ASKİ Genel Kurulu’na katılan tüm meclis üyelerine teşekkür ederken, “Genel kurulumuzdan geçen tüm maddelerin Adanamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

6360 Sayılı Yeni Büyükşehir Yasası’nın yürürlüğe girmesinin ardından hizmet alanlarına dahil olan yerlerin problemlerini seri şekilde çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını söyleyen Oprukçu, "Yakında Adana’da yayla ve deniz sezonu tamamen başlamış olacak. Biz de ekiplerimizle birlikte vatandaşlarımızın bir mağduriyet yaşamaması adına deniz ve yayla turizminin yaygın olduğu yerleşim birimlerinin sorunlarını çözmek için kolları sıvadık. Zaten geçen sene de söz konusu bölgelere kapsamlı çalışmalar yapılmış ve birçok yerin problemlerine son verilmişti. Bu sene Ramazan ayının da erken başlayacak olması sebebiyle Akçatekir Yaylası’na suyu erkenden vermek istedik. Buradan da tüm vatandaşlarıma müjdeliyorum, 13 Mayıs Cumartesi öğlen saatlerinden itibaren Akçatekir’deki çeşmelerden sağlıklı sular akmaya başladı" şeklinde konuştu.

Hüseyin Oprukçu, yaşanabilecek aksaklıklara anında müdahale edilmesi amacıyla vatandaşların hafta sonu yayladaki evlerine giderek gerekli kontrolleri yapmalarını da istedi.
Kaynak: İHA