11'İnci Bodrum Uçurtma Festivali'nde Cem Belevi Konser Verdi

11’inci Bodrum Uçurtma Festivali "Engelleri Gökyüzünde Kaldıralım" sloganıyla gerçekleşti. Festivalde konser veren ünlü şarkıcı Cem Belevi, “Aç Kollarını” şarkısının ardından 2’inci şarkısını da yaz ortasında çıkaracağını müjdeledi.

11'İnci Bodrum Uçurtma Festivali'nde Cem Belevi Konser Verdi
Miyase Karlıova organizasyon tarafından Rixos Premium Bodrum ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Uçurtma festivalinde Cem Belevi’de uçurtma uçurdu. Sabah saatlerinde Tarihi değirmenler tepesinde başlayan festivale yüzlerce vatandaş katıldı.

Engelliler yararına düzenlenen festivalde Cem Belevi ise konser verdi. Festivalde gökyüzü uçurtmalarla doldu. Halkoyunları, dans ve müzik dinletileri gibi gösterilerin yer aldığı festivale katılan aileler gün boyunca birbirinden renkli uçurtmaları uçurdu. Anneler gününe denk gelen festivalde bayanların daha çok olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Festival öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cem Belevi böyle bir organizasyonda yer aldığı için mutluluklarını dile getirirken, “Çok anlamlı bir festival engelleri kaldırmak için yapılan bir festival. Bizde engelleri kaldırmak için buradayız. Böyle bir projede bulunmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum” dedi.



2. şarkı yolda

Belevi yeni çıkarttığı şarkının çok güzel yankıları olduğunu söyleyerek, “Yeni bir şarkım çıktı. Onun heyecanını yaşıyorum. Çok kısa sürede çok sevildi ve çok büyük bir kitleye ulaştı. Bütün bu yaz aç kollarını diyeceğiz herkese. Yaz boyunca sahil kesimlerinde olacağız. Yoğun bir programım var. şarkımız çok güzel gittiği için, bundan sonraki şarkımda hazır zaten bu yaz o şarkıyı da çıkartmayı planlıyorum. Bakalım bu şarkının gidişatı onu da gösterecek bize” ifadelerini kulandı.

Hayranlarından özrü diledi

Cem Belev1 yıldır hayranlarını beklettiğini sözlerine ekleyerek, “Hayranlarımı çok beklettim. Yaklaşık 1 senedir yeni şarkımı bekliyorlardı. Onları bu kadar beklettiğim için özür dilerim. Bu şarkım aslında 6 ay önce çıkmış olacaktı. Ama benden kaynaklanmayan bir aksaklık oldu. O yüzden şimdi çıkardık. Her şeyin hayırlısıymış. Şimdi çıkardık ve daha da iyi oldu diye düşünüyorum” dedi.

Daha sonra sahneye çıkan ünlü sanatçı engelli bir çocuğu olan annenin elini öperek anneleri gününü kutladı. Organizasyon tarafından yılın en iyi annesi ödülü olan televizyonu da Cem Belevi tarafından takdim edildi. Eski ve yeni şarkılarını seslendiren Belevi hayranları ile bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Hayranlarına unutulmaz bir gün yaşatan Belevi, uçurtma uçurarak da çocukluluğuna geri döndü.

Festivalin ana sponsoru olan Rixos Premium Bodrum Pazarlama Müdürü Ayça Öztür ise 3 yıldır bu festivale destek verdiklerini ifade ederek, “11 yıldır gerçekleştirilen engelliler için farkındalık şenliğinde, Rixos Premium Bodrum olarak 3 senedir destek veriyoruz. Burada herkes ile birlikte engelliler yararına yapılan etkinlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA