Üniversite Öğrencileri, Sunshine Band Gurubu İle Coştu

Gaziantep Üniversitesi’nin (GAÜN) Bahar Şenliklerinin son gecesinde sahne alan Sunshine Band Gurubu, Yabancı, Türkçe Pop ve Halk Müziği gibi farklı alanlarda icra ettiği müziklerle öğrencilere coşku dolu dakikalar yaşattı.

Üniversite Öğrencileri, Sunshine Band Gurubu İle Coştu
GAÜN Şenlik alanında sahne alan grup, Sertap Erener’in Aşk, Barış Manço’nun Kara Sevda, Katie Herzig’in Hey Na Na, Antebin Hamamları, Ankara’nın Bağları gibi farklı tarzdaki eserleri GAÜN’lü öğrencileri için seslendirdi. Enerjik ve eğlenceli solistlerin yer aldığı grup, seslendirdiği eserlerle öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı. Sunshine Band Grubunun Şefi Muhittin Yıldız, GAÜN’de binlerce öğrenciyle buluşmanın heyecanı içerisinde olduğunu belirterek öğrencilerin yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti de ifade etti.

Yıldız, “Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’e ve Üniversite yönetimine bu coşkulu üniversite gençliğini bizlerle buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum. Gaziantep aslında bizim için yabancı bir şehir değil çok sık geliyoruz ama Gaziantep Üniversitesi öğrencileriyle ilk kez birlikte olduk. Muhteşem bir enerjileri vardı, sahnede arkadaşlarla birlikte inanılmaz bir keyf aldık. Biz gelecekte de bu gençlerle beraber olmak istiyoruz” dedi.

Konserin sonunda GAÜN Kültür Müdürü Mustafa Aslan tarafından Sunshine Band grubu üyelerine çiçek takdim edildi. Öğrencilerin sosyal, kültürel ve sanatsal organizasyonlarının öznesi olmak istediklerini vurgulayan Kültür Müdürü Mustafa Aslan, öğrencilerin tam bir şenlik havası içerisinde coşkulu bir şekilde eğlendiğini ifade etti.

GAÜN Öğr. Gör. Zaim Başaslan’ın sunumuyla gerçekleşen konserin sonunda Öğr. Gör. Başaslan, sanatçılar ile şenlik alanını dolduran binlerce öğrenciye, Gaziantep yöresine ait olan “Yoooh, Maşallah ve Aboov” üçlemesini çektirdi.

Gece kız öğrencilerin zılgıtlarıyla sona erdi.
Kaynak: İHA