Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Anneler Günü'nü Kutladı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, "Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım" dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Anneler Günü'nü Kutladı
"Dünyadaki en değerli hazinemiz cennet kokulu annelerimizdir’’ diyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan anneler gününün yılın sadece bir günü değil her günü kutlanılması gerektiğini söyledi.

Başkan Akdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sevginin, sabrın ve merhametin timsali olan annelerimiz en zor zamanlarda en çok fedakarlığı yapan insandır. ‘’Cennet annelerin ayakları altındadır’’ hadisi de dinimizin annelere ne kadar değer verdiğini ortaya koymaktadır. Bizleri dünyaya getiren, bizler için her zorluğu, her sıkıntıyı göğüsleyen annelerimiz hayattaki en iyi yol göstericimizdir. Mutluluğumuzla mutlu olan, üzüldüğümüzde üzülen annelerimizin yüzünü güldürmek, onların gururlanacağı hayırlı evlatlar olmak boynumuzun borcudur. Bu duygu ve düşüncelerle, binbir emekle ve özveriyle yetiştirdikleri evlatlarını vatan için toprağa veren şehit annelerimiz başta olmak üzere karşılıksız sevginin tek örneği olan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum."
Kaynak: İHA