İzzet Baysal Şükran Günleri

İzzet Baysal Şükran Günleri kapsamında başlayan sokak şenlikleri, İzzet Baysal Caddesi’nde açılan stantların gezilmesiyle devam etti.

Bolu'da kurduğu vakıf aracılığıyla 1994'ten bu yana kentin her köşesine toplam değeri 460 milyon lira olan hastane, kreş, üniversite, cami, okul ve huzurevleri olmak üzere 141 eser kazandıran İzzet Baysal adına düzenlenen 'Şükran Günleri' devam ediyor.

Kent Konseyi tarafından Bolu Valiliği, Belediye ve Abant İzzet Baysal Üniversitesinin (AİBÜ) desteğiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında, sokak şenlikleri yapılıyor.

Kent Meydanı’nda anaokulu öğrencilerinin hazırladığı programla başlayan etkinlikler, üçüncü gününde aynı hareketlilik ve renkle devam etti.

Kent Meydanı'ndaki etkinliğe, Bolu Valisi Aydın Baruş ile eşi Nagihan Baruş, Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ile vakıf üyeleri, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Kent Konseyi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Sarıcalar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, Kadriyeana Anaokulu, Refikaana Anaokulu ve Bolu Bağışçılar Vakfı Anaokulu'nun öğrencileri tarafından yapılan dans gösterileri protokol üyeleri ve aileleri tarafından uzun süre alkışlandı.

Programın devamında protokol üyeleri ve gösteri yapan öğrenciler tarafından İzzet Baysal'ın anısına balonlar havaya bırakılarak burada açılan anaokulu stantları gezildi.

Etkinlikler İzzet Baysal Caddesi’nde açılan standların gezilmesiyle devam etti.

Vali Baruş, Başkan Yılmaz, Ahmet Baysal ve diğer protokol üyeleri İzzet Baysal Cadde’sinde Bolu’da faaliyet gösteren birlik, dernek, okul ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının açtığı stantları gezdiler.

Stantların gezilmesinin ardından Yukarı Çarşı'yı Koruma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği tarafından protokol üyelerine ve Bolu halkına yemek ikramı yapıldı.

Kaynak: AA