İhlas Vakfı Bahçelievler Yurdu'nda Mehterli Mezuniyet Coşkusu

Yurt içinde 38, yurt dışında 17 olmak üzere toplamda 55 öğrenci yurdunda yaklaşık 3 bin 500 öğrenci barındıran İhlas Vakfı, Bahçelievler ve Mecidiyeköy Erkek Öğrenci Yurtlarından mezun olan 81 öğrenci için mezuniyet töreni düzenledi.

İhlas Vakfı Bahçelievler Yurdu'nda Mehterli Mezuniyet Coşkusu
Yurt içi ve yurt dışında 43 yıldır birçok hizmete imza atan İhlas Vakfı, Bahçelievler ve Mecidiyeköy Erkek Öğrenci Yurtlarının 2016-2017 öğrenim yılındaki mezunlarına görkemli bir tören düzenledi.

İhlas Koleji Bahçelievler Konferans Salonunda gerçekleşen törene İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Okyay, Türkiye Gazetesi yazarı Mehmet Sait Arvas, İhlas Holding Müessese Müdürü Sedat Kurucan, Türkiye Gazetesi Genel Müdürü Ukaşe Gümüşer, İhlas Vakfı Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Çetin Varlık ve çok sayıda davetli katıldı.

Mezuniyet töreni, mehter takımının gösterisiyle başladı.

İhlas Vakfının kurucusu Doktor Enver Ören’in anlatıldığı bir video gösterimiyle devam eden törende Bahçelievler ve Mecidiyeköy yurtlarında kalan öğrenciler, hazırladıkları video gösterileri ile yurtta geçirdikleri güzel vakitleri özetledi. Yurt müdürleri Osman Gül ve Yaşar Taşdemir, öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Daha sonra söz alan İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Okyay da geceyi hazırlayanlara ve teşriflerinden dolayı misafirlere teşekkür ederek mezunlara iş hayatlarında başarılar diledi. Hatıralar ve şiirlerle devam eden gece mezunlara çeşitli hediyelerin verilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.
Kaynak: İHA