Engelli Gençlerin Askerlik Sevinci

Beyoğlu’nda 15 engelli genç, bir gün boyunca yaptıkları askerliğin ardından Başkan Ahmet Misbah Demircan’ın verdiği yemeğe katıldı. Başkan Demircan, gençlere Türk bayrağı hediye etti.

Engelli Gençlerin Askerlik Sevinci
Beyoğlu’nda yaşayan 15 engelli genç, Hasdal Kışlası’nda yaptıkları 1 günlük askerliğin ardından Beyoğlu Belediyesi’nin düzenlediği yemekte buluştu. Yemeğe aileleriyle birlikte gelen gençler, askeri kamuflajlarıyla katıldı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın katıldığı programda engelli gençlere Türk Bayrağı hediye edildi. Gençler hediyelerini Başkan Ahmet Misbah Demircan’ın elinden aldı.

“Her Türk genci asker doğar”

Programda konuşma yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Son zamanlarda düşüncelerimi değiştirdim. Bizim topraklarımızda en önemli iş güvenlik. Askerlik önemli olmaya devam ediyor, edecek ve her Türk genci asker doğar. Askerlerimiz var olsun, bir günlük tezkere de olsa onları alkışlıyoruz. Sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum böyle bir günde. İnşallah daha güzel günler ülkemizin olsun” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA