AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığından Üyelerine Yemek

AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı, 16 Nisan'da gerçekleştirilen halk oylaması sürecinde destek veren teşkilat üyelerini yemekte buluşturdu.

Teşkilat mensupları, ilçe başkanlığı binası önünde verilen yemekte bir araya geldi.

Burada konuşan AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, halk oylaması sürecinde sahada görev alanlara teşekkür etti.

Beraber çalışmaya devam edeceklerini belirten Sarı, 'Hepinizin, bundan sonra da AK Parti ile Türkiye'nin ve evlatlarımızın geleceği için bu özveriyle çalışacağına inanıyorum. Birlik ve beraberliğimizin devamını temenni ediyorum.' dedi.

İl Başkanı Fikret Yeni de oylarının artışında Seyhan İlçe Kadın ve Gençlik Kolları'nın büyük katkı koyduğunu ifade ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yeni, konuşmasının devamında, 'Seçim günü milletin oyunu koruyan sandık kurulu üyelerimize de şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin kaderi için çok önemli olan bir günü hep beraber, milletçe kutlu bir davaya ulaştırmayı sağladık.' ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş ise teşkilat üyelerinin seçim sonrası unutulmadığını ve beraberliklerinin sürdüğünü göstermek için buluşmayı gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Daima birlikte olacaklarını belirten Yeşiltaş, şunları söyledi:

'Seçim döneminde her birinizin koymuş olduğu katkı son derece önemlidir. Benimle beraber bu yolda mücadele veren kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın partimize dönmesiyle bu dava olduğundan daha ileri bir noktaya taşınacaktır. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah bizleri mahçup etmesin.'

Konuşmaların ardından yemek duasına geçildi.

Kaynak: AA