Muratpaşa Belediyesinin Mobil Veznesi Yola Çıkıyor

Hasta, yaşlı ya da başka nedenlerle vezneye gidemeyecek durumdaki Muratpaşa sakinleri, Turunç Masa'nın çağrı merkezini arayarak, mobil vezneyi kapılarına kadar çağırabilecek.

Muratpaşa Belediyesinin mobil veznesi, 31 Mayıs Çarşamba günü sona erecek emlak vergisi birinci taksit ödemesi için yola çıkıyor.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 31 Mayıs'ta sona erecek emlak vergisi birinci taksit ödemeleri için, Belediye daha önce Bahçelievler Mahallesi pazar yerinde hizmet veren mobil veznesini yola çıkartıyor. Hasta, yaşlı ya da başka nedenlerle vezneye gidemeyecek durumdaki Muratpaşa sakinleri, Turunç Masa'nın 444 80 07 numaralı çağrı merkezini arayarak, mobil vezneyi kapılarına kadar çağırabilecek.

Mobil veznenin yanı sıra emlak vergisi, Muratpaşa Belediyesi hizmet binası, Kırcami, Dedeman, Güvenlik, Cumhuriyet, Ali Çetinkaya ve Konuksever mahalleleri ve Tapu Kadastro Müdürlüğünde bulunan vezneden yatırılabilecek.

Ödemeler, Muratpaşa Belediyesinin internet sitesi üzerinden hizmet veren e-belediye uygulaması aracılığıyla da yapılabilecek.
Kaynak: AA