Kahramanmaraş'ta Doktorun Darbedilmesi

Elbistan ilçesinde kadın diş hekimini darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüphelinin, Adana Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde gözlem altına alınmasına karar verildi.

Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığınca, 'Kasten yaralama' suçundan hakkında soruşturma başlatılan Onur T'nin (23), Elbistan Devlet Hastanesi Psikiyatri hekimlerince yapılan muayenesi neticesinde, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde gözlem altına alınması yönünde öneride bulunuldu. Şüpheli hakkında Elbistan Sulh Ceza Mahkemesi, Adana Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde gözlem altına alınması kararı verdi.

Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, şüphelinin soruşturma kapsamında Adana Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edilerek, burada gözlem altında tutulacağı bildirildi.

- Olay

Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine tedavi için 9 Mayıs'ta gelen Onur T. (23) dişi çekilirken canını acıttığı gerekçesiyle diş hekimi Hilal Cansız ile tartışmış, tartışmanın ardından Onur T, diş hekimi Cansız'ı darbetmiş, doktor da Elbistan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmış, zanlı Onur T. ise polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA