FETÖ’nün 'aşk'eri.

Teröristbaşı Gülen ile adamları, askere kumpasta sınır tanımadı. Hayat kadınlarını kullanıp komutanlara iftira attı. Onlarca TSK mensubu hapis yattı. Askerlere tuzak kurup kadın gönderen ve gizli görüntülerle şantaj yapan kişinin ise ABD’ye firar eden Tuncay Opçin olduğu saptandı.

FETÖ’nün 'aşk'eri.
FETÖ’nün 'aşk'eri.
etullahçı Terör Örgütü, tuzakta sınır tanımadı. Sahte delillerle soruşturmalar açtı. 'Ergenekon', 'Balyoz', 'Şike' ve 'Askeri Casusluk' gibi kumpaslar hazırladı. Askeri casusluk kumpasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Buna göre FETÖ, 4 yıl önce İzmir merkezli olarak 'Askeri Casusluk' kumpasına imza attı. Örgüte biat etmeyen komutanlara, hayat kadınlarıyla tuzak hazırladı. Sonra onlara 'devletin gizli bilgilerini sızdırmak' suçundan dava attı. Bu yüzden yüzlerce asker yıllarca hapis yattı. FETÖ'nün kumpasları ortaya çıkınca askerler serbest bırakıldı. Bu kez kumpası yapanlar yargılanmaya başlandı. 43'ü tutuklu, 23'ü firari 102 sanık hakkında kumpas kurdukları gerekçesiyle dava açıldı.

RUSLAR'LA TAKILAN SUBAYLARI SORDU

İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede, FETÖ mensuplarının, kendilerinden olmayan subay ve astsubayları saf dışı bırakmak için kurdukları tuzakların detayları vardı. Dosyada gizli tanık ifadeleri yer aldı. O ifadelerden birinde teröristbaşı Gülen'in firari kalemşörü Tuncay Opçin ortaya çıktı! Gizli tanık, askeri casusluk davasından davada beraat eden 357 sanık ve üst düzey askeri yetkililere kurulan fuhuş tuzağını anlattı. 'Tuncay Opçin aracılığı ile subay ve astsubaylara kadın temin edildi ve askerlerin gizli görüntüleri çekildi. Daha sonra da bu görüntülerle askerlere şantaj yapıldı' ifadelerini kullandı. Gizli tanık Abdullah da askeri casusluk operasyonundan 1-2 ay önce cemaat abilerinin kendisiyle iletişime geçtiğini şu sözlerle aktardı: 'Cemaat abilerinden biri, 'Ruslar'la takılan subay-astsubay tanıdığımın olup olmadığını sordu. 'Neden?' diye sorduğumda, 'Bir kısım askeri personel, Rus kadınlar ile yatıyormuş, bu kadınlar Rus casusuymuş, askeri bilgileri toparlıyorlarmış' dedi. 'Ne hainler varmış' diye tepki göstermiştim ancak böyle bir tanıdığım olmadığı için kimsenin ismini vermemiştim.'

KİMLER YOK Kİ!
İzmir Başsavcılığı, askeri casusluk soruşturmasındaki usulsüzler üzerine inceleme başlattı. Bu kapsamda FETÖ'ye operasyonlar yapıldı. Aralarında Tümg. Hamza Koçyiğit, eski Roma Büyükelçiliği Askeri Ataşesi Kurmay Albay Mehmet Demirağ, Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın yaveri emekli Albay Gürsel Yüce ve bazı rütbeli askerlerin de bulunduğu çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Teröristbaşı Gülen, Mehmet Ali Şengül ve Tuncay Opçin gibi isimler hakkında da yakalama kararı çıkartıldı..