Fatsa'da Kaybolan 3,5 Yaşındaki Mert Efe İçin Seferberlik

Ordu’nun Fatsa ilçesinde dün akşam saatlerinde ortadan kaybolan 3 yaşındaki Mert Efe Olmuş’u bulmak için çalışmalar devam ediyor.

Fatsa'da Kaybolan 3,5 Yaşındaki Mert Efe İçin Seferberlik
Evin önünde oyun oynarken kaybolan 3.5 yaşındaki Mert Efe Olmuş’tan dün akşamdan beri haber alınamıyor.

UMKE, AFAD, Jandarma, Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye arama kurtarma ekipleri, gönüllü arama-kurtarma ekipleri ve köylüler Mert Efe’yi bulmak için seferber oldu.

İstanbul’da yaşayan Emine Olmuş oğlu Mert Efe ve ağabeylerini alarak, ameliyat olan babasını ziyaret etmek için 3 gün önce Ordu’nun Fatsa İlçesi’ne bağlı Yukarıbahçeler Mahallesi’ne geldi. Sonrasında bahçede oyun oynayan Mert Efe biranda ortadan kayboldu.

“Eskisi gibi oğluma doya doya sarılmak istiyorum” diyen ve dualar eden anne Emine Olmuş, “Evin önünde oynarken birden ortadan kayboldu. Dün akşam 18.30 sıralarında sonra daha da bulamadık. O saatte ben evde değildim. Kedi ile oynarken amcamın oğlu görüyor ve sonrasında nere gittiği belli değil. Bir çocuk görmüş biraz köyümüzün aşağı tarafında sonrasında yok hiçbir yerde. Üzerinde kırmızı kapüşonlu bir kıyafeti var. Her yeri arıyoruz, tarıyoruz yok minik oğlum. Bir aradığımız yeri tekrar aradık ama maalesef yok. Tüm ilçe arıyor çocuğumuzu hepsinden Allah razı olsun. Biz İstanbul’da ikamet ediyoruz, kayınpederim ameliyat olmuştu onu görmek için Fatsa’ya gelmiştik. Evimizin önünde her gün güzel bir şekilde oynuyordu. Bir yere de gitmezdi. En küçük oğlum kaybolan ve biran önce bulunmasını istiyorum. Buradan hiç ayrılmaz ve hep bizim yanımızda oyun oynardı. Çok uykusu vardı, ben bir yerde uyuyup kaldı zannediyorum ama aradık taradık yok. Oğlumu binlerce kez aradım, maalesef hiçbir yerde yok. Gizlenmez, bizle öyle şakalar bile yapmazdı” dedi.

Oğlumu görenlerin Allah rızası için güvenlik güçlerine haber vermesini isteyen baba Zikrullah Olmuş ise, “Babam ameliyat olmuştu. Çocuklarımızla üç gün önce burayı geldim ve sonrasında İstanbul’a döndüm. Dün akşam beni aradılar ve çocuğum kaybolduğunu söylediler. Evimizin önünde oyun oynarken kaybolmuş oğlum” diye konuştu.

Kaynak: İHA