Engelli Gençlere Konvoylu Asker Uğurlaması

Maltepe Belediyesi’nin 5 engelli çalışanı belediye önünde ellerine kına yakılarak konvoy eşliğinde askere uğurlandı.

Engelli Gençlere Konvoylu Asker Uğurlaması
Maltepe Belediyesi’nde çalışan 5 engelli genç, temsili askerlik yapmak için ellerine kına yakılarak konvoy eşliğinde Tuzla Piyade Okulu’na uğurlandı. Maltepe Belediyesi’nde çalışan 5 engelli gencin temsili bir günlük askerlik yapması amacıyla belediye önünde tören düzenlendi.

Törene Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, engelli gençler ve aileleri katıldı.

Engelli gençlerin bir günlük temsili askerlik yapması amacıyla kolları sıvayan Başkan Kılıç, gençlerin eline kına yakarak boyunlarına asker künyesi taktı. Engelli gençlere asker şapkası veren Başkan Kılıç, gençlerin ve ailelerinin güzel anlar yaşamasını sağladı. Kınaların yakılması sonrasında engelli gençler aileleriyle birlikte otobüse binerek Maltepe içinde konvoy yaparak şehir turu attı. Şehir turu sonrasında engelli gençler bir günlük temsili askerlik yapmak amacıyla Tuzla Piyade Okulu’na uğurlandı.

Engelli gençlerin askerlik yapması amacıyla güzel bir program yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Maltepe Belediyesi çalışanları sembolleri, en sevdiğimiz emekçi kardeşlerimizin başında yer alıyorlar. Genç kardeşlerimizi Maltepe Belediyesi olarak askere uğurluyoruz. Büyük bir gururla askere uğurlanacaklar. Komutanları onları teslim alacaklar. Güzel askerlik anılarıyla Maltepe Belediyesi’ne dönüp burada halkımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: İHA