Beylikdüzü'ne 150 Yataklı Yeni Bir Hastane Kuruluyor

Göz Doktoru Ali Aksu, Beylikdüzü bölgesine 150 yataklı 11 katlı genel hizmet ağırlıklı bir hastane yaptırıyor. Dr. Aksu’ya yapmış olduğu yatırımlar için Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından hizmet plaketi verildi.

Beylikdüzü'ne 150 Yataklı Yeni Bir Hastane Kuruluyor
Sağlık alanında yapmış olduğu yatırımlarla tanınan Dr. Ali Aksu, Beylikdüzü bölgesine 150 yataklı 11 katlı genel hizmet ağırlıklı bir hastane kazandırıyor. 2017 yılı içerisinde açılması beklenen yeni hastanenin çalışmalarının hızla sürdüğünün söyleyen Aksu, yeni açılacak hastanenin ‘Birinci Hospital’ adıyla hizmet vereceğini aktardı. Dr. Aksu’ya yapmış olduğu yatırımlar için Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından hizmet plaketi verildi.

Beylikdüzü bölgesinin sağlık kuruluşuna ihtiyacı var”

Beylikdüzü bölgesinde daha önce de 40 milyon dolarlık yatırımla bir göz hastanesi yaptıran Aksu’nun ayrıca Özel Yeni Ufuk Hastanesi ve Özel Yeni İklim ve Bahçeşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği isimleriyle hizmet veren sağlık kuruluşu yatırımları da bulunuyor. Beylikdüzü ve çevresindeki halk yoğunluğunun gittikçe arttığını bununla birlikte bölgenin sağlık kuruluşuna olan ihtiyaç oluştuğunu ifade eden Dr. Aksu, yaptığı yatırımın bu bölgede olmasında, bu kriterin etkili olduğunu dile getirdi. 2017 yılı içerisinde açılması beklenen yeni hastanenin çalışmalarının hızla sürdüğünün bildiren Aksu, yeni açılacak hastanenin ‘Birinci Hospital’ adıyla hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

Aksu’ya Beylikdüzü Belediyesi’nden plaket verildi

Beylikdüzü bölgesine yapmış olduğu yatırımlar nedeniyle Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından hizmet plaketiyle ödüllendirilen Dr. Aksu hastanenin hizmet önceliğinin Beylikdüzü ve çevresindeki vatandaşlar olduğunu, pek çok il ve ilçeden ayrıca yurt dışından da hizmet için geleceklerin bulunacağını belirtti.

Kaynak: İHA