19 Mayıs Gençlik Haftası

Trabzon'da 19 Mayıs Gençlik Haftası'nın çeşitli etkinliklerle kutlanacağı bildirildi.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kentin dolu dolu bir haftaya hazırlandığı belirtildi.

Trabzon'da 19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında düzenlenecek etkinlikler hakkında da bilgilendirmede bulunulan açıklamada şunlar yer verildi:

'Etkinlikler, 15 Mayıs’ta saat 10.00’da valilik önünden Meydan Parkı'na yapılacak gençlik yürüyüşüyle başlayacak. 16 Mayıs’ta Zağnos Vadisi’nde ki bisiklet etkinliğinde, kura ile belirlenecek 5 kişiye bisiklet hediye edilecek. Kutlamalar 17 Mayıs’ta Şenol Güneş Kompleksinde yapılacak olan Uçurtma Şenliği ve Yelken Yarışları ile sürecek. Çok Amaçlı Spor Salonunda ise Judo müsabakaları yapılacak. 18 Mayıs’ta sahil yolu Yabancı Diller Bölümünden başlayacak olan Gençlik Koşusu düzenlenecek, 19 Mayıs’ta ise önce milli sporcular Valilik makamına kabul edilecek, ardından Valilik önünde anma programı yapılacak. Bayram günü Uzun Sokak’ta sporcu yürüyüşü yapılacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, akşam Hamamizade’de düzenlenecek olan konser ile sona erecek.'

Açıklamada ayrıca, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Birdal Öztürk'ün, 'Halkımıza sesleniyoruz, gelin birlikte bayram yapalım.' çağrısında bulunduğu ifade edildi.

Kaynak: AA