Yurt Yangınını Araştırma Komisyonu, Yangında Ölenlerin Ailelerini Ziyaret Etti

Adana’nın Aladağ ilçesinde 10’u öğrenci toplam 12 kişinin can verdiği özel öğrenci yurdundaki yangını araştırmak üzere kurulan TBMM Aladağ Yurt Yangınını Araştırma Komisyonu üyeleri, yaşamını yitiren öğrencilerin ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Yurt Yangınını Araştırma Komisyonu, Yangında Ölenlerin Ailelerini Ziyaret Etti
Aladağ Orman İşletme Müdürlüğü’nde kamu kurumlarının temsilcileri ile bir araya geldikten sonra Köprücük Mahallesi’ne giderek yangında yaşamını yitiren öğrenciler Nurgül Pertlek, Sümeyye Yetim, Bahtınur Baş, Sevim Köylü, Zeliha Avcı ve Tuğba Aydoğdu’nun aileleriyle Menges İlkokulu’nda bir araya gelen heyet, hayatını kaybeden öğrencilerin ailelerine başsağlığı dileyip TBMM’de kurulan araştırma komisyonu hakkında bilgi verdi.

Komisyon, daha sonra Karahan Mahallesi’ne geçerek yangında hayatını kaybeden Gamze Bakır’ın ailesini, ardından Kışlak Mahallesi’nde, olayda ölen öğrenciler İlknur Maden, Cennet Karataş ile yaralanan Fatma Zehra Altın, Seda Topbaş ve Sema Karataş’ın ailelerine başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Aladağ’da bulunan öğrenci yurtlarını da inceleyen komisyon üyeleri, çalışmalarına ve müzakerelerine bugün Adana’da devam edecek.
Kaynak: İHA