Lapseki'de Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

Lapseki toplum sağlığı merkezi tarafından ‘Sağlıklı yaşam yürüyüşü’ etkinliği düzenlendi.

Lapseki'de Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü
Lapseki Toplum Sağlığı Merkezi (TSM) tarafından organize edilen etkinlikte sahil boyuna stant açılarak bilgilendirme broşürü dağıtıldı. Kordon boyunda gerçekleştirilen sağlıklı yaşam yürüyüşüne Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İlçe Halk Sağlığı Müdürü Mehmet Doğan, Lapseki Devlet Hastanesi Başhekimi Bekir Şahin, idari amirler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Öğrenciler ellerinde "Obezite ile Mücadele İçin Bir Adımda Sen At" yazan pankartlarıyla yürüyüşe katıldı.

İlçe Halk Sağlığı Müdürü Mehmet Doğan sağlıklı bir yaşama dikkat çekerek " Obeziteyle savaşmak için hareketli bir yaşama davet ediyoruz" diyerek Lapseki halkının daha yoğun katılımlarını beklediklerini ifade etti.

Sağlıklı yaşam yürüyüşüne katılarak birlikte yürüyen belediye başkanı Eyüp Yılmaz” İlçemiz toplum sağlığı merkezi tarafından düzenlenen ‘Sağlıklı yaşam yürüyüşü’e bizde arkadaşlarımız ile birlikte katıldık. Sevindirici yönü ise katılımın oldukça fazla olması. 10 Mayıs sağlıklı yaşam yürüyüşü bizler bu tarz yürüyüşleri sağlığımız için sürekli yapmalıyız ben başta toplum sağlığı merkezi müdürü Dr. Mehmet Doğan olmak üzere her kese çok teşekkür ediyor ve bu tarz etkinliklerin devam etmesini bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA