Engelliler Kahvaltıda Buluştu

Maltepe Belediyesi’nin Engelliler Haftası kapsamında düzenlediği kahvaltı programında bir araya gelen engelliler, şarkılar ve halaylarla, doyasıya eğlendi.

Engelliler Kahvaltıda Buluştu
Maltepe Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle, ilçedeki engelliler ve aileleri adına bir kahvaltı programı organize etti. Kadın, Aile ve Engelli Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Canan Döner, CHP Maltepe İlçe Başkanı Zeynep Alçınkaya Babacan, Maltepe Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Burçin Eş, Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Volkan Tercanlı, Marmara İşitme Engelliler Derneği Başkanı Şebnem Şen, birim müdürleri, meclis üyeleri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Etkinlikte konuşan Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Canan Döner, “Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu hafta oldukça önemli bir hafta. Hem Engelliler Haftası, hem de Anneler Günü. Bu vesileyle bizlerin üzerinde emeği büyük olan annelerimizin de Anneler Günü’nü kutluyorum. Bizlere el verip, eksikliklerimizi de gösterirseniz, umuyorum ki daha da iyi bir noktaya gideceğiz” dedi.

Daha sonra evinden çıkmakta zorluk yaşayan Selim Can Tümkaya adlı engelli vatandaşa, akülü engelli aracı hediye edildi.
Kaynak: İHA