Derin Uykuya Dalan Aileyi İtfaiye Uyandırdı

Konya’da akşam saatlerinde uykuya dalan aile, yakınları tarafından uyandırılamayınca itfaiye ekipleri aileyi balkondan girerek uyandırdı.

Derin Uykuya Dalan Aileyi İtfaiye Uyandırdı
Olay, saat 23.00 sıralarında Şems Tebrizi Mahallesi Botsalı Sokak’ta bulunan 4 katlı bir binanın 4’üncü katındaki dairede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde erkenden uykuya dalan aileyi merak eden apartman sakinleri ve yakın akrabaları, Yüce ailesinin kapısını defalarca çalmasına rağmen kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine ailenin yakınları içeridekilerin hayati tehlikesinden şüphelenerek durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, itfaiye aracının merdiveni ile 4’üncü kata çıktı. Evin balkonundan içeriye giren ekipler, ailenin normal olarak uyuduğunu gördü ve aileyi uyanamadıkları uykudan uyandırdı. Yaklaşık yarım saat süren endişeli bekleyiş ekiplerin içeriye girmesi ile sona erdi.

Evde yaşayanların amcası olan Ali Yüce, akrabalarına ulaşamadıkları için ekipleri çağırdıklarını belirterek, “Bütün çalışanlardan Allah razı olsun. Biz içeriye girdiğimizde dahi akrabalarımız halen uyuyordu, uyandırdık. Korkulacak bir şey yok” dedi.

Kaynak: İHA