Daha Temiz Bir Gaziosmanpaşa İçin Çocuklar Seferber Oldu

Temiz bir çevre konusunda duyarlılık oluşturmak isteyen Gaziosmanpaşalı minikler Laleli Caddesi’nde temizlik yaparak vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Daha Temiz Bir Gaziosmanpaşa İçin Çocuklar Seferber Oldu
Gaziosmanpaşa Belediyesi, daha temiz ve güzel bir ilçe için Ülkü İlkokulu öğrencileri ile hayata geçirdiği örnek projeyi bu kez Bekir Sami Dedeoğlu İlkokulu’nda okuyan miniklerle birlikte gerçekleştirdi. Proje kapsamında,minik temizlik elçileri, çevreye duyarlılık oluşturmak amacıyla kendileri için özel hazırlanan kıyafetleri giyerek ilçenin sokaklarında temizlik yaptı. Minik öğrenciler, vatandaşlara dağıttıkları broşürlerle uyarılarda bulundu. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da çocuklara temizlik yaparken eşlik etti. Etkinlikte öğrenciler, çevre temizliği ile ilgili şiirler okudu. Davranışlarıyla adeta büyüklerine örnek olan koca yürekli minikler, "Daha temiz bir Gaziosmanpaşa için biz de varız’’ dedi.

Miniklere‘en temiz öğrenci belgesi’ veren Başkan Hasan Tahsin Usta, ‘’Çok daha temiz bir ortama ihtiyaç duyan çocuklarımızla birlikte temiz bir çevre için başlattığımız kampanyayı sürdürmeye devam ediyoruz. Burada çok yetenekli ve disiplinli gençlerimizle birlikte kendi sınıfımızı, okulumuzu temiz tutmanın gayreti içindeyiz. Çocuklarımızla, kıyafetleriyle, davranışlarıyla, topluma temiz bir çevre farkındalığı oluşturmak istiyoruz. Bu yüzden ilçemizin diğer okullarındaki öğrencilerle birlikte kampanyamızı sürdürmeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA