Beyşehir'den Kısa Kısa

Beyşehir ilçesinde, yılın şoförü olarak seçilen Ekrem Salih Erdoğmuş düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte Beyşehir Şoförler ve Otomobilciler Derneği tarafından yılın şoförü olarak seçilen Edoğmuş için İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

Törende konuşan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, trafik sorunlarına dikkat çekmek, vatandaşların trafik kurallarına uymasını sağlamak için her yıl çeşitli etkinlikler düzenlendiğini anımsattı.

Herkesin trafik kurallarına karşı duyarı olması gerektiğini vurgulayan Şahiner, 'Beyşehir'de de trafik kurallarına riayet eden bir arkadaşımızı temsilen seçerek onu bir plaketle ödüllendirmek istedik. Arkadaşımızı layık gördüler. Biz de arkadaşımızın şahsında tüm vatandaşlarımızı trafik kurallarına uyulması konusunda hassasiyet göstermeye davet ediyoruz.' diye konuştu.

Konuşmanın ardından Şahiner, yılın sürücüsü seçilen Erdoğmuş'a plaketini verdi. Beyşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Faruk Aydın da yılın sürücüsüne hediye verdi.

Törene, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Taşdemir ve emniyet mensupları katıldı.

- Özel Gözler Fotoğraf Sergisi

Beyşehir Ali Rıza Celeboğlu İlkokulu ile Hüyük ilçesindeki Mevlana İlkokulu'ndaki özel eğitim sınıfında öğrenim gören özel öğrencilerin objektiflerine yansıyan fotoğraflar, 'Özel Gözler Fotoğraf Sergisi'nde katılımcıların beğenisine sunuldu.

Ali Rıza Celeboğlu İlkokulu'nda düzenlenen sergiye katılanlar, özel öğrencilerin Beyşehir'in değişik mekanlarında çektiği fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezdi. Her iki okulun sınıf öğretmenleri Yunus Meşe ve Havva Ceran eşliğinde fotoğraf sergisi için mesai yapan özel öğrencilere, çekimlerinde Beyşehir fotoğraf topluluklarından fotoğrafçılar da destek verdi.

Özel öğrencilerin fotoğraflarından oluşan ikinci serginin 22 Mayıs'ta Hüyük Mevlana İlkokulu'nda açılacağı belirtildi.

Kaynak: AA