Strato Hazır Websitesi, Yeni Sürümünü Güncelledi

Strato, CM4all ile ortaklaşa olarak müşterilerden gelen spesifik özellik talepleri doğrultusunda, hazır websitesi ürünü üzerinde yeniden çalıştı.

Strato Hazır Websitesi, Yeni Sürümünü Güncelledi


Strato, CM4all ile ortaklaşa olarak müşterilerden gelen spesifik özellik talepleri doğrultusunda, hazır websitesi ürünü üzerinde yeniden çalıştı. Yeni sürüm, ürün tanıtım tarihi olan 2014 yılından bu yana yapılan en büyük günceleme olma özelliğini taşıdığı kaydedildi. Yapılan açıklamada yeni sürüm; mobil editör, yüzde 100 duyarlı şablonlar ve izleme fonksiyonlu ön panel gibi özellikler sunuyor. Aynı zamanda tamamen yenilenmiş tasarımlar ve yeni fotoğraf widget’ları da mevcut bulunuyor.

"Strato hazır websitesinin yeni sürümü, deneyimsiz kullanıcıların bile sadece birkaç adımda kendi internet sitelerini oluşturabilmesine imkan sağlayan ileri düzeyde geliştirilmiş, çok başarılı bir üründür" diyen STRATO CEO’su Dr. Christian Böing, "Yeni sürüm için müşterilerimizden geri bildirimler toplayarak, bu doğrultuda müşterilerimizin öncelikli ve temel dileklerinin yerine getirilmesi için büyük bir titizlikle çalıştık" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, mobil editör sayesinde kullanıcılar ana sayfalarını her an ve her yerde, ister akıllı telefon, ister tablet veya isterlerse dizüstü bilgisayarı üzerinden, düzenleyebilir ve yeni içerikler ekleyebilecekleri bildirilirken; örneğin, yolda giderken diledikleri bir fotoğrafı Editör aracılığıyla akıllı telefonları üzerinden sitelerine yükleyebilirler. Ayrıca metin düzenlemelerinde, duyarlı metin editörü, cihazın tam ekran genişliğini kullanır. Şeffaf renk nüansları gibi daha bireysel tasarım seçenekleri de kullanıcı, ana sayfası üzerinde çalışırken ayarlanabilir.

Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, tablet veya akıllı telefon: kullanıcıların web projelerinde kullandıkları her tasarım otomatik olarak istenilen cihaza adapte edilebileceği kaydedildi.
Kaynak: İHA